Ανακεφαλαίωση της Ημέρας Nailer 2022 – Ιστολόγιο προμήθειας δαπέδου της πόλης

14
Ανακεφαλαίωση της Ημέρας Nailer 2022 – Ιστολόγιο προμήθειας δαπέδου της πόλης
Νικητές της Ημέρας Nailer 2022

Περάσαμε υπέροχα στη φετινή Nailer Day! Το αποκορύφωμα της ημέρας ήταν ο διαγωνισμός Fastest Nailer. Ο Ρικάρντο Σίλβα διατήρησε τον τίτλο του ως Ταχύτερος Καρφωτής με εκπληκτικό χρόνο 2:29! Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Ζωντανό βίντεο στο Facebook για να παρακολουθήσει το τρέξιμο του.

Συγχαρητήρια επίσης στον δεύτερο πιο γρήγορο καρφωτή, τον Rob O’Connell (2:54) τον τρίτο ταχύτερο καρφωτικό, τον A. Frederico (3:11), τους νικητές του τμήματος Teams – Ricardo και Luciano (1:28) – και τον δικό μας δικός του Μιγκέλ, που κυριάρχησε στο τμήμα των ερασιτεχνών (4:33)! Τα χρηματικά έπαθλα ήταν $500 για την πρώτη θέση, $250 για τη δεύτερη θέση και $100 για την τρίτη θέση στο ατομικό τμήμα.

Για το τμήμα χειροκίνητης καρφώματος, Ο Μπράιαν Μάνσορ κατέκτησε την πρώτη θέση με εντυπωσιακό χρόνο 5:29 χωρίς πέναλτι.

Δωρεάν διαφήμιση

δάπεδο πόλης προμήθεια ταχύτερο καρφωτικό

Είχαμε έναν τόνο πωλητών στο χώρο του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων από τις Loba, Basic Coatings, Duraseal, Bona, Delmhorst, Lagler, American Sanders, Festool, Primatech, Vermont Natural Coatings, Rubio Monocoat, Bostik και πολλά άλλα!

Μερικά από τα βραβεία της κλήρωσης περιελάμβαναν μια τηλεόραση 4K HD, ένα Yeti Cooler, α Συρραπτικό αέρα Primatechπροϊόντα Bona αξίας $500, δωροεπιταγές City Floor Supply, α Delmhorst ProScan με θήκη μεταφοράς, και υποτροφία American Sanders School και Δίσκος λείανσης HydraSand.

Περάσαμε υπέροχα και ελπίζουμε να περάσατε κι εσείς αν περάσατε. Ανυπομονούμε ήδη για την επόμενη χρονιά!

Schreibe einen Kommentar