Ηλιακός λαμπτήρας για κοτέτσι

0

Ψάχνετε για τον Καλύτερο ηλιακό θερμοσίφωνα για κοτέτσι ή τον καλύτερο ηλιακό λαμπτήρα θερμότητας για κοτέτσι;

Είναι απαραίτητο τα κοτόπουλα να έχουν ζέστη τον χειμώνα; Αξίζει να διακινδυνεύσω την πυρκαγιά; Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες κοτέτσι θα μπορούσαν να είναι η λύση και στα δύο αυτά προβλήματα.

Κάθε φθινόπωρο, νέοι ιδιοκτήτες κοτόπουλων συρρέουν κοντά μου όταν φτάνουν οι πρώτες χαμηλές θερμοκρασίες. Οι κότες τους παγώνουν! Θα πρέπει να βάλουν θερμάστρες ή λάμπες θερμότητας στο κοτέτσι.

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρική θερμότητα σε κοτέτσι, όπως:

 1. Ο μεγαλύτερος λόγος είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Ακόμη και τα θερμαινόμενα ποτίστρα κοτόπουλου μπορούν να βάλουν φωτιά σε μια εκρηκτική ουσία, προκαλώντας καταστροφική φωτιά σε κοτέτσι. Αυτές οι πυρκαγιές μπορεί συχνά να συμβούν τη νύχτα όταν οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να σώσουν τα κοτόπουλα τους.
 2. Η τακτική θερμότητα δεν είναι αρκετή για να επιτρέψει στα κοτόπουλα να προσαρμοστούν στο εξωτερικό περιβάλλον. Η θερμότητα θα σβήσει αν κοπεί το ρεύμα.
 3. Τα κοτόπουλα σας αντέχουν πολλά κρυολογήματα. Τι θα λέγατε για τα κοτόπουλα του Νιου Χάμσαϊρ, του Ντελάουρες και της Ισλανδίας; Γεννήθηκαν σε περιοχές με κρύους χειμώνες και εξελίχθηκαν πριν εφευρεθεί ο ηλεκτρισμός. [1]

Solar Chicken Coop Heater: Η καλύτερη ηλιακή λάμπα θερμότητας για κοτέτσιΥπάρχει ένας λόγος για να ζεστάνετε τα κοτόπουλα σας το χειμώνα. Παρόλο που τα πουλιά μπορούν να επιβιώσουν κάτω από τις μηδενικές θερμοκρασίες με το να αφρατέψουν τα φτερά τους και να κουκουλωθούν μεταξύ τους, το κρυοπάγημα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους ιστούς στα πόδια και τις χτένες.

Η θερμότητα από τον ήλιο και η υγρασία στα κλινοσκεπάσματα κοτόπουλου μπορεί να ανέβει στην οροφή εάν δεν υπάρχει ρεύμα και αερίζεται καλά. Τα βαθιά απορρίμματα και οι θερμοκρασίες του σώματος επαρκούν για τη δημιουργία θερμότητας. Μερικές φορές, ωστόσο, το κοτέτσι μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια.

Ας φτάσουμε τώρα στους κορυφαίους ηλιακούς θερμαντήρες κοτέτσι, ηλιακούς λαμπτήρες θερμότητας στην αγορά το 2022:

Solar Chicken Coop Heater: The Οι 5 καλύτεροι ηλιακοί λαμπτήρες θερμότητας για κοτέτσι:

1. Φορητά Φωτάκια Κοτόπουλου με ηλιακή ενέργεια KK.BOL

Το ηλιακό φως τροφοδοτείται από την ηλιακή ενέργεια. Είναι ανανεώσιμο και καθαρό.

 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Μακροχρόνιο προσδόκιμο ζωής
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Επαναφορτιζόμενη.

Το ηλιακό πάνελ μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν υπάρχει ηλιακό φως. Το αποθηκεύει στην μπαταρία.

Είναι ιδανικό για φωτισμό του σπιτιού σας, για κάμπινγκ, νυχτερινές αγορές, μαγείρεμα, διάβασμα, έκτακτη ανάγκη και για διακοπές ρεύματος.

Πηγή ισχύος:

 • Ηλιακά πάνελ
 • Ηλεκτρική φόρτιση σπιτιού.

Προδιαγραφές:

 • Τα φωτοβολταϊκά πάνελ τοποθετούνται στην οροφή ή σε ηλιόλουστη θέση.
 • Στη συνέχεια, το καλώδιο εισάγεται στο δωμάτιο και το βύσμα συνδέεται στη θύρα.
 • ΕΝΑ 5-8V Διατίθεται και φορτιστής για φόρτιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φορτισμένη λάμπα ως φορητή λάμπα φωτισμού.

2. Bemexred Solar Heat Lamps for Chicken Coop

Η μπαταρία 3,7V 4400mAh, η οποία μπορεί να φορτιστεί για περισσότερες από 8 ώρες, θα παρέχει στο ηλιακό κρεμαστό φωτιστικό υπόστεγο με συνεχή φωτισμό για 18 ώρες.

Το πάνελ 5,5 V 640 mAh παράγει όλη την ισχύ, η οποία κάνει αποτελεσματική χρήση της ηλιακής ενέργειας. Η μπαταρία του πίνακα μπορεί επίσης να αντικατασταθεί, ώστε τα φώτα να μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια.

Το τηλεχειριστήριο ελέγχει τα φώτα. Για να λειτουργήσετε, στρέψτε το τηλεχειριστήριο στην κεφαλή της λάμπας. Η λάμπα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανάβει και να σβήνει αυτόματα τη νύχτα.

Θα φορτιστεί αυτόματα όταν είναι μέρα. Θα βρείτε επίσης φωτεινές ρυθμίσεις και λειτουργίες χρονοδιακόπτη που μπορούν να το κάνουν πιο βολικό.

Τα ρετρό μεταλλικά κρεμαστά φωτιστικά κατασκευασμένα από ηλιακή ενέργεια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για εξοικονόμηση ενέργειας.

Για εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση, τα φωτιστικά και τα ηλιακά πάνελ συνδέονται με αδιάβροχα βύσματα.

3. Λάμπα θερμότητας Lozayi Solar Powered για σπίτια σκύλων και κοτέτσι

Η λάμπα και το ηλιακό πάνελ έχουν σχεδιαστεί χωριστά και συνδέονται με ένα καλώδιο 16,4 Ft.

Αυτά τα ηλιακά πάνελ μπορούν να εγκατασταθούν σε εξωτερικούς χώρους, ενώ τα φωτιστικά μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από στεγασμένα κτίρια. Η LOZAYI παρέχει υπηρεσία 12 μηνών.

Αυτό το μαύρο φωτιστικό βιομηχανικού στυλ έχει χρώμα Kelvin 2700K. Εκπέμπει ζεστό, διακοσμητικό φως που μας θυμίζει το παρελθόν.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ρομαντικά δείπνα ή ακούγοντας μεθυστική μουσική. Μπορεί να διαρκέσει για περισσότερα από δύο χρόνια και να παρέχει 16 ώρες φωτισμού υψηλής φωτεινότητας όταν είναι πλήρως φορτισμένο.

Είναι κατασκευασμένο από λείο ανοξείδωτο χάλυβα και μπορεί να είναι αδιάβροχο. Αυτό το ηλιακό φως είναι ιδανικό για εξωτερικούς φωτισμούς, όπως κιόσκια, μονοπάτια και αυλές.

Μπορεί να αντέξει την ξαφνική βροχή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει σωστά το ηλιακό πάνελ και το φως. Μην βυθίζετε σε κανένα υγρό.

Το φως θα ανάψει αυτόματα εάν ο διακόπτης είναι ενεργοποιημένος και το ηλιακό πάνελ δεν έχει φορτιστεί (ή το πάνελ είναι σκουρόχρωμο ή μπλοκαρισμένο).

Εάν δεν θέλετε το φως να παραμένει αναμμένο όλη τη νύχτα, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε χειροκίνητα κλείνοντας τον διακόπτη πίσω από τον ηλιακό σας πίνακα.

Τα ηλιακά φώτα θα ανάβουν για 8 έως 12 ώρες εάν φορτιστούν για τουλάχιστον 7 ώρες. Τα φώτα μπορούν να ανάψουν έως και 16 ώρες όταν φορτιστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

4. Afoskce Solar Heat Lamps for Dog House

Η ηλιακή λάμπα μπορεί να φορτιστεί χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB DC 5V ή το ηλιακό πάνελ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 3-4 ώρες μετά την πλήρη φόρτιση.

Φόρτιση ηλιακού πάνελ:

Τοποθετήστε το ηλιακό πάνελ σε εξωτερικό χώρο και συνδέστε το καλώδιο στη λάμπα για περίπου 5-8 ώρες. Η ένδειξη φόρτισης θα γίνει κόκκινη όταν ο πίνακας φορτιστεί πλήρως.

Το πάνελ είναι στερεωμένο σε στέγη ή άλλο κατάλληλο μέρος. Στη συνέχεια, το καλώδιο εισάγεται στο δωμάτιο και το βύσμα συνδέεται στη θύρα για φόρτιση. Διατίθεται επίσης φορτιστής 5-8V.

Επαναφορτιζόμενη, εξοικονόμηση ενέργειας, μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Τα κύρια στοιχεία του συστήματος είναι ένα ηλιακό πάνελ, μια πηγή φωτός και μια μπαταρία.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το φωτισμό του σπιτιού σας, το μαγείρεμα, την κηπουρική, έκτακτες ανάγκες, διακοπές ρεύματος και άλλους σκοπούς.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλιακό φως σε όλες τις καιρικές συνθήκες, αλλά δεν είναι αδιάβροχο.

5. EleLight φορητός ηλιακός λαμπτήρας LED για κοτέτσι

Μπορείτε να ελέγξετε χειροκίνητα τη λάμπα φορτίζοντας την με ηλιακό πάνελ ή καλώδιο USB. Μόλις φορτιστεί πλήρως η μπαταρία, πατήστε το κουμπί για να ανάψετε/σβήσετε τη λάμπα.

Είναι εύκολο να κρεμάσετε το μεταλλικό γάντζο 3,5M και το καλώδιο σύνδεσης στον τοίχο της σκηνής. Είναι επίσης κατάλληλα για κάμπινγκ, πεζοπορία ή ψάρεμα.

Η ηλιακή λάμπα εξοικονομεί ενέργεια και είναι φιλική προς το περιβάλλον. Ωστόσο, δεν μπορεί να είναι αδιάβροχο.

Μπορεί να φορτιστεί είτε με ηλιακό πάνελ είτε με καλώδιο USB DC 5V. Μετά την πλήρη φόρτιση, μπορεί να διαρκέσει για 8 ώρες.

Τα 2 καλύτερα ηλιακά πάνελ για λάμπα θερμότητας κοτέτσι:

1. ECO-WORTHY 25 Watt 12V Off Grid Solar Panel SAE Connector Kit

Αυτό είναι ένα ιδανικό κιτ ηλιακής ενέργειας για μια ποικιλία εφαρμογών εκτός δικτύου, όπως ανοίγματα πυλών, κοτέτσι, αντλίες νερού, υπόστεγα και καμπίνες.

Η μπαταρία λιθίου βάθους κύκλου 12 V μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση και συντήρηση αυτοκινήτων RV, σκαφών, μπαταριών ρυμουλκούμενων και άλλων οχημάτων.

2. Topsolar Solar Panel Kit

 • Είναι κατασκευασμένο με γυαλιά υψηλής ποιότητας με μπαταρία 12V, μικρού μεγέθους, εύκολο στην εγκατάσταση και λήψη.
 • Για να διατηρήσετε υψηλή απόδοση φόρτισης, χρησιμοποιήστε την τεχνολογία Auto 12V/24V Power-Wave.
 • Το πλαίσιο αλουμινίου είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και μπορεί να αντέξει εκτεταμένη χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Είναι ανθεκτικό ώστε να μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια.
 • Οι οπές στερέωσης έχουν ήδη προετοιμαστεί, γεγονός που καθιστά εύκολη την τοποθέτηση των βραχιόνων.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές.

Τα 2 καλύτερα μαξιλάρια θέρμανσης κοτέτσι:

1. K&H Pet Products Thermo-Peep Heated Pad

Αυτή είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε κοτέτσι! Τα θερμαινόμενα μαξιλαράκια K&H Thermo–Peep είναι ιδανικά για το πρώτο στάδιο της ζωής όταν η θέρμανση είναι υποχρεωτική και αργότερα το χειμώνα.

Τα θερμοστατικά ελεγχόμενα τακάκια μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν για να κρατήσουν τα κοτόπουλα σας ζεστά σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι οι νεοσσοί σας δεν θα κρυώσουν και θα τους εμποδίσει να «κολλήσουν».

Αυτά τα μαξιλαράκια έχουν κορδόνι 5,5 ποδιών και 18 ίντσες αυτού του κορδονιού καλύπτονται πλήρως από χάλυβα για να αποφευχθεί το ράμφισμα.

Κάθε γωνία αυτού του μαξιλαριού έχει προτρυπηθεί για να σας επιτρέψει να τα τοποθετήσετε με βίδες ή καλώδια. Είναι εξαιρετικά αποδοτικά στην κατανάλωση μόνο 25 watt.

2. K&H PET PRODUCTS Thermo-Chicken Heated Pad

Αυτό το θερμαινόμενο μαξιλάρι λειτουργεί καλά τόσο για κοτόπουλα όσο και για νεοσσούς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα πρώτα στάδια της ζωής τους για να καλύψετε τις υποχρεωτικές απαιτήσεις θερμότητας. Αργότερα, όταν έρθει ο χειμώνας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά!

Ο θερμοστάτης στο εσωτερικό έχει ρυθμιστεί στην ιδανική θερμοκρασία. Τα κοτοπουλάκια σας δεν θα «κρύώσουν», ώστε να μην «περάσουν» και να ξεκινήσουν υγιή.

Αυτό το θερμαντικό μαξιλάρι είναι πολύ αποδοτικό όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας, μόνο στα 40 watt. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε τοίχο ή να το τοποθετήσετε στο πάτωμα.

Για ανθεκτικότητα, είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS. Χρήση σε περίβλημα Αυτός ο θερμαντήρας κοτόπουλου πληροί ή υπερβαίνει τα πρότυπα ηλεκτρικής ασφάλειας των ΗΠΑ/Καλιφόρνια. Περιορισμένη εγγύηση 1 έτους.

Ηλιακός θερμοσίφωνας κοτόπουλου:

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Ξέρω. Για να το κάνω αυτό, θα χρειαστώ μια ηλιακή γεννήτρια για την τροφοδοσία του θερμαινόμενου ποτίσματος κοτόπουλου, της θερμαινόμενης βάσης του ποτίσματος πουλερικών ή του θερμαινόμενου μπολ κοτόπουλου. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε τίποτα – συνδέστε το!

Η γεννήτρια πρέπει επίσης να είναι:

 • Αθόρυβο (αν χρησιμοποιείται τη νύχτα, θα πρέπει να έχει νόημα).
 • Χρησιμοποιήστε μόνο σε κοτέτσι που δεν είναι βενζίνη ή ντίζελ.
 • Αν χρειαστεί να ενεργοποιήσω τη γεννήτρια έκτακτης ανάγκης, θα τη χρειαστώ για να την συνδέσω στο σπίτι.

Γιατί δεν μπορώ να πάρω ηλιακούς συλλέκτες για να τροφοδοτούν απευθείας το ποτίστρό μου;

Απαιτείται ένας μετατροπέας για τη σύνδεση των ηλιακών συλλεκτών απευθείας σε έναν θερμαντήρα. Αυτό θα τοποθετηθεί μεταξύ του ηλιακού πάνελ και της συσκευής που θέλετε να συνδέσετε.

Ένας μετατροπέας δεν έχει μπαταρία. Θα μπορούσατε να αντλήσετε ενέργεια μόνο όταν τα ηλιακά πάνελ σας είναι ενεργά, και αυτό μόνο όταν λάμπει ο ήλιος.

Ποια είναι η ποσότητα του ήλιου που λάμπει τη νύχτα; Κανένας.

Δοκίμασα το νυχτερινό παράδειγμα γιατί τότε είναι το πιο κρύο και το νερό είναι πιθανότατα παγωμένο.

Θα λειτουργούσε το πρωί όταν λάμπει ο ήλιος;

Θα ήταν θεωρητικά. Θα λειτουργούσε μέχρι να εξαφανιστεί ο ήλιος πίσω από ένα σύννεφο και μετά θα έπαυε να λειτουργεί.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος χρήσης μιας γεννήτριας;

Είναι τόσο ο μετατροπέας όσο και η μπαταρία. Φορτίζει από τα ηλιακά πάνελ και στη συνέχεια αποθηκεύει αυτή την ενέργεια στην μπαταρία του. Στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν χρειάζεται.

Είναι πολύ φθηνότερο να αγοράσετε μια γεννήτρια και πάνελ που έχουν ήδη συναρμολογηθεί. Αντί να αγοράζετε ξεχωριστά ηλιακά πάνελ, μετατροπείς, μπαταρίες, καλωδιώσεις κ.λπ., είναι πολύ φθηνότερο να αγοράσετε μαζί μια γεννήτρια και τους ηλιακούς συλλέκτες. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να τα συνδέσετε όλα και να τα συναρμολογήσετε.

Πώς λειτουργεί η γεννήτρια;

Τα ηλιακά πάνελ τοποθετούνται στην οροφή ή δέχονται τη μέγιστη ποσότητα ηλιακού φωτός. Τα ηλιακά πάνελ θα συνδεθούν στη γεννήτρια και μετά θα μπορώ να συνδέσω ό,τι τροφοδοτικό χρειάζομαι.

Ο θερμαντήρας θα σταματήσει το πάγωμα του νερού σε αυτήν την περίπτωση.

Θα χρειαστείτε αυτά:

1. ROCKPALS Φορητός Σταθμός Ισχύος 500W

2. ROCKPALS RP082 Πτυσσόμενος Φορτιστής Ηλιακού Πάνελ 100w

Είστε λάτρης των ηλιακών θερμοσίφωνων κοτέτσι / ηλιακών λαμπτήρων θερμότητας για κοτέτσι; Έχετε επιτυχία με έναν ηλιακό θερμοσίφωνα κοτέτσι; Είστε επιτυχημένη ιστορία; Θα θέλατε να σχολιάσετε παρακάτω;

Δείτε επίσης:

Schreibe einen Kommentar