Κάντε το Entryway σας Pop με Planters

8
Κάντε το Entryway σας Pop με Planters

Κάντε την είσοδο σας λαμπερή με ζαρντινιέρες από την Kerr & Kerr Landscaping Cambridge

Εάν θέλετε να προσθέσετε κάποια ελκυστικότητα στο μπροστινό μέρος του σπιτιού σας, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πολύ περισσότερο από τις φυτείες λουλουδιών. Οι φυτευτές είναι α ευέλικτος και εύκολος τρόπος για να ντυθείτε μπροστά του σπιτιού σας για μια καθαρή, γυαλιστερή εμφάνιση.

Ο καλύτερος τρόπος για να διακοσμήσετε την είσοδο σας με ζαρντινιέρες είναι με μια προσέγγιση πολλαπλών επιπέδων.

1. Χρησιμοποιήστε το μπροστινό γκαζόν

Ξεκινήστε κάνοντας χρήση του μπροστινού σας χλοοτάπητα. Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο επίπεδο του σχεδίου τριών επιπέδων σας. Ενώ τα περισσότερα σχέδια τοπίων χρησιμοποιούσαν γωνίες 90 μοιρών, κινούμαστε περισσότερο προς το να απομακρύνουμε τα πράγματα από το σπίτι. Για να το κάνετε αυτό, εγκαταστήστε ένα διάδρομο στην μπροστινή πόρτα σας που κατεβαίνει από την πλευρά του δρόμου μέχρι το κάτω μέρος του γκαζόν σας. Χρησιμοποιήστε μικρές ζαρντινιέρες και στις δύο πλευρές σε αυτό το πρώτο βήμα.

2. Αλλάξτε τα μεγέθη της ζαρντινιέρας σας με τις αλλαγές στο υψόμετρο

Καθώς ανεβαίνετε από το μπροστινό γρασίδι και πλησιάζετε στην είσοδο σας, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε αλλαγές στο υψόμετρο για να καθορίσετε πότε αλλάζετε το μέγεθος των φυτευτών σας. Καθώς πλησιάζετε στο σπίτι σας, οι ζαρντινιέρες θα πρέπει να αυξάνονται σταδιακά σε μέγεθος. Οι μεγαλύτερες ζαρντινιέρες θα βρίσκονται εκατέρωθεν της εξώπορτας σας ή δίπλα στις κολώνες, ανάλογα με το σπίτι σας. Αυτό λειτουργεί και με σκαλοπάτια, με μικρότερη ζαρντινιέρα στο κάτω μέρος και μεγαλύτερες στην κορυφή. Οι ζαρντινιέρες είναι επίσης χρήσιμες καθώς είναι πιο εύκολο να συντηρηθούν, έτσι δεν θα χυθούν στο διάδρομο και θα το κάνουν να φαίνεται ακατάστατο.

3. Χρησιμοποιήστε φυτά για χρώμα όλο το χρόνο

Στον Καναδά, και ειδικά στο Οντάριο, η αλλαγή των εποχών μας σημαίνει ότι διαφορετικά φυτά ευδοκιμούν σε διαφορετικές περιόδους του χρόνου. Τα λουλούδια που χρησιμοποιείτε στις ζαρντινιέρες σας το καλοκαίρι δεν θα φαίνονται ίδια το χειμώνα, οπότε φροντίστε να το κάνετε επιλέξτε φυτά που έχουν χρώμα όλο το χρόνο. Χρησιμοποιήστε κωνοφόρα δέντρα και χόρτα και φυτέψτε μερικά λουλούδια που θα ανθίσουν την άνοιξη.

Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ντύνετε την είσοδο του σπιτιού σας:

  • Κολλήσει με ουδέτερα χρώματα για τις ζαρντινιέρες σας έτσι τα λουλούδια και τα φυτά είναι το κύριο επίκεντρο
  • Όσο μεγαλύτερη και μεγαλύτερη η είσοδος σας, τόσο μεγαλύτερες θα πρέπει να είναι οι ζαρντινιέρες σας στην κορυφή
  • Κάντε την εξώπορτά σας να σκάει με ένα έντονο χρώμα βαφής
  • Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε φωτισμός με αισθητήρα κίνησης στο διάδρομό σας και κοντά στην εξώπορτά σας, ώστε η είσοδος σας να φαίνεται υπέροχη όλες τις ώρες της ημέρας

Θέλετε περισσότερες συμβουλές από την Kerr & Kerr Landscaping στο Cambridge; Δείτε τις συστάσεις μας για να προσθέσετε ελκυστικότητα στο σπίτι σας!

Schreibe einen Kommentar