Μοτίβο κασκόλ με πλεκτό καλώδιο κηρήθρας (δωρεάν)

14
Μοτίβο κασκόλ με πλεκτό καλώδιο κηρήθρας (δωρεάν)

Αυτό όμορφο πλεκτό μοτίβο κασκόλ με κυψελοειδή καλώδιο είναι ένα γρήγορο πλεκτό για κάθε επίπεδο λάτρη του πλεξίματος. Με δύο μόνο ράμματα, μπορείτε να κάνετε μια λεπτή ύφανση ολοκληρώθηκε σε χρόνο μηδέν! (Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε το δωρεάν μοτίβο ή μπορείτε να βρείτε την εκτυπώσιμη έκδοση χωρίς διαφημίσεις ΕΔΩ)

διπλωμένο καλώδιο πλεκτό κασκόλ τελειωμένο

Έχω περάσει χρόνια με ένα φουλάρι να επιπλέει στο κεφάλι μου. Ένα λεπτό πλεκτό καλώδιο που έφερε την εικόνα μιας ακμάζουσας κυψέλης. μια κηρήθρα.

Μόλις πρόσφατα είχα τον χρόνο να βγάλω τις βελόνες μου και τελικά να δημιουργήσω αυτό το μοτίβο. Και πρέπει να πω ότι δεν απογοήτευσε!

Μου αρέσει ιδιαίτερα το 3d εφέ του δεξιού και του αριστερού καλωδίου καθώς δημιουργούν το γλυκό μοτίβο κηρήθρας. Τόσο χοντρό και άνετο!

Ενώ έφτιαξα ένα φουλάρι, αυτό το σχέδιο μπορεί να επεκταθεί σε όποιο μέγεθος θέλετε με μια επανάληψη 8 βελονιών + 6 για την άκρη. Ακολουθήστε λοιπόν ελεύθερα το μοτίβο για να δημιουργήσετε ένα όμορφο φουλάρι ή να το επεκτείνετε για μια παιδική κουβέρτα ή πάπλωμα αγκαλιάς!

Είναι πραγματικά ένα απλό σχέδιο πλεκτού καλωδίου που ενώνεται γρήγορα.

Άρχισα να το πλέκω μια βροχερή μέρα πριν από μερικές εβδομάδες και μπόρεσα να τελειώσω μερικές σειρές πριν χρειαστούν αλλού η προσοχή μου.

Κυψελοειδή καλώδιο πλεκτό μοτίβο κασκόλ σε εξέλιξη στις βελόνες πλεξίματος

Ενώ οι ευκαιρίες μου για πλέξιμο κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν ελάχιστες, μπόρεσα να ολοκληρώσω αυτό το έργο σε μόλις μια εβδομάδα βραδινού πλεξίματος!

Τις περισσότερες φορές παρακολουθώ μια εκπομπή τα βράδια για να χαλαρώσω πριν πάω για ύπνο και μου αρέσει να έχω κάτι με τα χέρια μου.

Το πλέξιμο είναι η τέλεια δραστηριότητα παρακολούθησης τηλεόρασης!

Λάβετε υπόψη ότι δεδομένου ότι ζω στο Τέξας δεν χρειάζομαι πολύ συχνά ένα μακρύ κασκόλ, επομένως αυτό το κασκόλ είναι το τέλειο μήκος για θερμότερα κλίματα που περιστασιακά έχουν μια κρύα μέρα. Έχω πλέξει το δικό μου σε μήκος 40 ιντσών, ωστόσο το σχέδιο είναι γραμμένο για να ρυθμίζεται σε ότι μήκος προτιμάτε!

Μοτίβο κασκόλ πλεκτό με κηρήθρα

Μην αφήσετε τις ραφές καλωδίων να σας κρατήσουν μακριά από αυτό το μοτίβο, είναι πολύ πιο εύκολες από ό,τι νομίζετε! Αυτό είναι ένα υπέροχο σχέδιο μαντήλι καλωδίου για πλέκτριες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων!

Μοτίβο κασκόλ με πλεκτό καλώδιο κηρήθρας

Περιγραφή:

Αυτό χοντρό και αφράτο πλεκτό κασκόλ από καλώδιο είναι δημιουργημένο βλέμμα δίνουν την εμφάνιση του ένα μοτίβο κηρήθρας με περίγραμμα βελονιάς καλτσοδέτας. Ενώ το σχέδιο είναι εντυπωσιακό με μια δεξιά και αριστερή βελονιά καλωδίου, είναι επίσης γρήγορο και εύκολο να γίνει!

Θα χρειαστείτε:

  • Βελόνες πλεξίματος US Size 7
  • 1 κουβάρι πενιέ νήματα βάρους (Χρησιμοποίησα „I Love This Yarn» σε ελεφαντόδοντο από το Hobby Lobby»)
  • Ψαλίδι
  • Βελόνα Ταπετσαρίας (για ύφανση στις άκρες)
  • Διπλή μυτερή ή καλωδιακή βελόνα (απλώς χρειάζεστε κάτι για να κρατήσετε τα ράμματα σας)

Μέγεθος:

Το τελικό μέγεθος όπως γράφτηκε είναι 5 ίντσες πλάτος επί 40 ίντσες μήκος. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε μεγαλύτερο επαναλαμβάνοντας το μοτίβο. Για να αυξήσετε το πλάτος, επεκτείνετε το σχέδιο με μια επανάληψη 8 βελονιών + 6 για την άκρη.

Μετρητής:

18 βελονιές x 23 σειρές = 4″

Συντομογραφίες & Δεξιότητες:

κ – δεμένη

Π – κελάρυσμα

RC (δεξί καλώδιο 4 βελονιών) – Περάστε 2 βελονιές στη βελόνα καλωδίου και κρατήστε το πίσω, k2, k2 από τη βελόνα καλωδίου

LC (αριστερό καλώδιο 4 βελονιών) – Περάστε 2 βελονιές στη βελόνα καλωδίου και κρατήστε το μπροστά, k2, k2 από τη βελόνα καλωδίου

μοτίβο κασκόλ πλεκτό με κηρήθρα καλώδιο σχεδόν τελειωμένο σε βελόνες πλεξίματος

ΠΡΟΤΥΠΟ

Cast On 30 st

Σειρά 1: Πλέκουμε απέναντι

Σειρά 2: k3, p24, k3

Σειρά 3: k3, *RC, LC, επαναλάβετε από * έως τις τελευταίες 3 βελονιές, k3

Σειρά 4: k3, p24, k3

Σειρά 5: Πλέκουμε απέναντι

Σειρά 6: k3, p24, k3

Σειρά 7: k3, *LC, RC, επαναλάβετε από * έως τις τελευταίες 3 βελονιές, k3

Σειρά 8: k3, p24, k3

Επαναλάβετε τις σειρές 1-8 μέχρι το επιθυμητό μήκος

Δέστε μακριά.

Σημείωση: Αν θέλετε ένα Χωρίς διαφημίσεις, εκτυπώσιμη έκδοση αυτού του μοτίβου, μπορείτε να το πάρετε ΕΔΩ!

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε: Αυτό το λεπτό και απλό κασκόλ πλεκτό με καλώδιο, μαθαίνει να φτιάχνετε το δικό σας πλεκτό πουλόβερ από πάνω προς τα κάτω ή πετσέτες τσαγιού με στάμπες λουλουδιών DIY!

ΚΑΡΦΙΞΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

εύκολο καλώδιο πλεκτό κασκόλ μοτίβο promo εικόνα

Schreibe einen Kommentar