Πώς να επιλέξετε έναν εργολάβο τοπίου

10
Πώς να επιλέξετε έναν εργολάβο τοπίου

Έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε όταν πρόκειται να προσλάβετε έναν εργολάβο τοπίου. Αλλά ξέρετε πώς να επιλέξετε τον καλύτερο εργολάβο τοπίου για το έργο σας;

Ακολουθούν μερικές σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του εργολάβου τοπίου:

1. Ο εργολάβος τοπίου παρέχει συντήρηση;

Πολλοί εργολάβοι τοπίου μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλα έργα για την ανακαίνιση της πίσω αυλής ή του μπροστινού γκαζόν σας, αλλά τι συμβαίνει όταν ολοκληρωθεί η εργασία; Πολύ λίγοι εργολάβοι τοπίου παρέχουν συντήρηση όταν ολοκληρωθεί το έργο, επομένως εναπόκειται σε εσάς να κάνετε τη δουλειά για να διατηρήσετε το ακίνητό σας με την καλύτερη εμφάνιση. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένα τοπίο χαμηλής συντήρησης, αλλά ο ανάδοχος τοπίου σας θα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πολυετή φυτά και τους θάμνους χαμηλής ανάπτυξης σε εξαιρετική φόρμα.

2. Είναι έμπειρος ο εργολάβος τοπίου;

Επενδύετε πολλά χρήματα στο έργο εξωραϊσμού σας και θέλετε να φαίνεται υπέροχο, ώστε να έχετε χρόνια χρήση και ευχαρίστηση από αυτό. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να προσλάβετε έναν εργολάβο τοπίου που έχει μόνο μερικά χρόνια εμπειρίας. Ένας έμπειρος εργολάβος τα έχει δει όλα. Έχουν δει διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και ποικιλίες ιδιοκτησιών, έτσι ξέρουν πώς να λύσουν προβλήματα και να προσαρμόσουν το έργο εξωραϊσμού των ονείρων σας ώστε να λειτουργεί για τη συγκεκριμένη ιδιοκτησία σας.

3. Πόσο θα συμμετάσχετε εσείς, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στη διαδικασία;

Στην Kerr & Kerr, φροντίζουμε να συμπεριλαμβάνουμε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού σε κάθε βήμα της διαδικασίας εξωραϊσμού και πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ενός σπουδαίου εργολάβου τοπίου. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία σχεδιασμού και κατασκευής και καθοδηγούμε τους πελάτες μας σε όλη τη διαδικασία. Θα σας βοηθήσουμε να οπτικοποιήσετε τα σχέδια από χαρτί σε τοπίο και θα σας δείξουμε πώς συνδυάζονται σε κάθε βήμα. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι είστε ευχαριστημένοι με το έργο σε κάθε βήμα.

4. Πόσο υψηλό είναι το ποσοστό κύκλου εργασιών για την εταιρεία;

Οι μεγάλες εργολαβικές επιχειρήσεις τοπίου παρουσιάζουν συχνά υψηλά ποσοστά τζίρου. Επειδή οι εργασίες τοπίου μπορεί να είναι πολύ εποχιακές, μπορεί να είναι δύσκολο να κρατηθούν οι εργαζόμενοι όλο το χρόνο. Η Kerr & Kerr είναι μια οικογενειακή, δεμένη εταιρεία και δεν βλέπουμε μεγάλο τζίρο στο προσωπικό μας. Από τους εργοδηγούς μας μέχρι τους εργάτες τοπίου, η ομάδα μας υπερηφανεύεται για αυτό που κάνουν και κατανοεί τη σημασία της οικοδόμησης σχέσεων με τους πελάτες. Έχοντας αυτό το είδος αφοσίωσης διασφαλίζει ότι η εργασία μας ολοκληρώνεται πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Στην Kerr & Kerr Landscaping, έχουμε πάνω από 60 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στον τομέα του τοπίου και της κηπουρικής. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε τη συμβουλευτική σας για το τοπίο!

Schreibe einen Kommentar