Πώς να προσθέσετε το Curb Appeal στο Driveway σας

14
Πώς να προσθέσετε το Curb Appeal στο Driveway σας

Όταν πρόκειται για την μπροστινή αυλή σας, ο δρόμος σας έχει τεράστιο ρόλο να προσθέσει ή να μειώσει την ελκυστικότητα. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν παραδοσιακούς δρόμους από μαύρη άσφαλτο, οι οποίοι δεν είναι πάντα οι καλύτερες επιλογές για την προσθήκη οπτικής έλξης.

Ο δρόμος σας είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά στην μπροστινή αυλή σας και, προσθέτοντας μερικά βασικά στοιχεία εξωραϊσμού, μπορεί πραγματικά να μεγεθύνει την ομορφιά του σπιτιού σας.

Μαλακώστε το δρόμο σας με θάμνους

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε ελκυστικότητα στο δρόμο σας είναι να μαλακώσετε αυτές τις σκληρές άκρες της ασφάλτου με θάμνους. Οι χαμηλοί θάμνοι βοηθούν να οδηγήσουν το βλέμμα στο δρόμο προς την μπροστινή πόρτα σας και να απαλύνουν τη σκληρότητα του ασφάλτου. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποια οπτική έλξη φυτεύοντας μικρά δέντρα και στις δύο πλευρές της πόρτας σας.

Προσθήκη περιγράμματος

Η προσθήκη περιγράμματος στο δρόμο σας μπορεί πραγματικά να κάνει το μαύρο χρώμα του διαδρόμου να αναδυθεί. Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε ένα περίγραμμα από τούβλα που κλειδώνει σε κάθε πλευρά του διαδρόμου σας σε χρώμα που κάνει αντίθεση. Εάν δεν σας αρέσει η εμφάνιση του τούβλου, μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε ένα περίγραμμα από πέτρα ή χαλίκι, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να απαλύνετε τη μετάβαση από το γρασίδι ή τα παρτέρια στο δρόμο σας.

Φυτέψτε ένα ζωντανό περίγραμμα και προσθέστε ύψος

Εάν προτιμάτε την όψη του πράσινου από τα σκληρά στοιχεία, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα με φυτά. Πολλά μονοετή και πολυετή φυτά κάνουν όμορφα ζωντανά περιγράμματα και ανάλογα με τα φυτά που θα επιλέξετε, μπορούν επίσης να προσθέσουν οπτικό ενδιαφέρον με το ύψος. Το μωβ φασκόμηλο και τα ψηλά χόρτα μπορούν να προσθέσουν ύψος, ενώ τα φυτά με χαμηλό υψόμετρο όπως το υφέρπον θυμάρι μπορούν να γεμίσουν τα κενά και να απαιτήσουν λίγη συντήρηση.

Προσθήκη φωτισμού

Ίσως έχετε εξετάσει τις επιλογές σας για να προσθέσετε ελκυστικότητα στο δρόμο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά έχετε σκεφτεί πώς θα φαίνεται τη νύχτα; Η προσθήκη στρατηγικά τοποθετημένου φωτισμού σε όλο το δρόμο και τα μονοπάτια σας μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε την ελκυστικότητα και να οδηγήσετε τους επισκέπτες στην εξώπορτά σας. Μας αρέσει να προσθέτουμε φωτισμό στη φυσική πέτρα με χόρτα πίσω από το φως για να προσθέσουμε πραγματικά λίγη οπτική ομορφιά.

Στην Kerr & Kerr Landscaping, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ζωντανέψετε την αυλή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε να ωραιοποιείτε το δρόμο σας!

Schreibe einen Kommentar