Σταθερές και ασφαλείς επιχειρήσεις και υπεράκτιες τράπεζες στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα 2022

0
Σταθερές και ασφαλείς επιχειρήσεις και υπεράκτιες τράπεζες στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα 2022

Σταθερές και ασφαλείς επιχειρήσεις και υπεράκτιες τράπεζες στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα.

Αν θέλετε να επενδύσετε ως εκπατρισμένος ή άτομο με υψηλή καθαρή αξία, κάτι στο οποίο ειδικεύομαι, μπορείτε να μου στείλετε email ([email protected]) ή να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp (+44-7393-450-837).

Εισαγωγή

Η απόκτηση του ακίνητα είναι ένας τρόπος συμμετοχής στο επενδυτικό πρόγραμμα υπηκοότητας Αντίγκουα και Μπαρμπούντα. Οι επενδυτές προσπαθούν να καταχωρήσουν λογαριασμούς σε τοπικές τράπεζες προκειμένου να ανακτήσουν τα χρήματα που επενδύθηκαν σε ακίνητα που σχετίζονται με διακοπές.
Πώς λειτουργεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του υπεράκτιου συστήματος; Ποιες τράπεζες είναι οι πιο αξιόπιστες; Βρείτε τις απαντήσεις παρακάτω, καθώς και ορισμένες ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή επιχειρηματική δραστηριότητα στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα.

Ποια είναι η Λειτουργική Διαδικασία του Τραπεζικού Τομέα στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Λόγω της ιδιότητας μέλους της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα στην Νομισματική Ένωση της Ανατολικής Καραϊβικής, η χρηματοπιστωτική βιομηχανία της χώρας είναι αξιόπιστη και σταθερή. Το ΑΕΠ της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα ήταν 1,45 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016, αυξημένο κατά 6,6 τοις εκατό από το προηγούμενο έτος.
Η Κεντρική Τράπεζα της Ανατολικής Καραϊβικής, η οποία καθορίζει την κατεύθυνση της ανάπτυξης, ελέγχει τις διαδικασίες, εποπτεύει τη νομισματική πολιτική και προωθεί τη σταθερότητα του δολαρίου της Ανατολικής Καραϊβικής, είναι η κεντρική τράπεζα της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα.

Οι τράπεζες της Αντίγκουα και της Μπαρμπούντα κατατάχθηκαν στην 98η θέση από 183 χώρες στον Δείκτη Ευκολίας Επιχειρηματικότητας της Παγκόσμιας Τράπεζας, κάτι που λέει πολλά για τις ευνοϊκές συνθήκες χρηματοδότησης. Στον Δείκτη Αξιοπιστίας Επενδύσεων, η χώρα βρίσκεται στην 29η θέση.

Το 1983, η Αντίγκουα και η Μπαρμπούντα έγιναν η πρώτη υπεράκτια τραπεζική δικαιοδοσία. Από τότε, ο κλάδος αναπτύχθηκε ραγδαία και θεωρείται πλέον ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους και κερδοφόρους στον κόσμο. Το καλά ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών της υπεράκτιας ζώνης της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα και ο μεγάλος αριθμός ανταποκριτών τραπεζών προσφέρουν τεράστιες ευκαιρίες για εύπορους επιχειρηματίες.

Εμπορικές Τράπεζες Σημασίας

Οι διεθνείς επιχειρηματικές εταιρείες (IBC) απαλλάσσονται από την καταβολή φόρων για μερίσματα, τόκους και δικαιώματα για 50 χρόνια σύμφωνα με τη νομοθεσία της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους ξένους επενδυτές να ανοίγουν λογαριασμούς εμπιστοσύνης με τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Για επενδυτές που θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ή να αγοράσουν ακίνητα στα νησιά, το άνοιγμα λογαριασμού σε μία από αυτές τις τράπεζες είναι η καλύτερη επιλογή. Το δεύτερο σενάριο είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή είναι δυνατό να επενδύσετε σε ακίνητα υψηλής ποιότητας στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα και να δείτε μια 5ετή απόδοση επένδυσης.

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Σε οποιαδήποτε τράπεζα, η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Ο πελάτης συμπληρώνει ένα έντυπο αίτησης και επισυνάπτει τυπικά έγγραφα. Τα ακόλουθα έγγραφα περιλαμβάνονται στο προεπιλεγμένο σύνολο:

Διαβατήριο Αντίγκουα και Μπαρμπούντα ή διεθνές διαβατήριο, εάν το καθεστώς ιθαγένειας του πελάτη είναι ακόμη σε εκκρεμότητα.
Άδεια οδήγησης ή ταυτότητα κατοίκου ΕΕ (η οποία είναι εσωτερικό έγγραφο της χώρας καταγωγής).
Απόδειξη κατοικίας (πληρωμένοι λογαριασμοί κοινής ωφελείας, συμβόλαιο ενοικίου).
Πρόσθετα έγγραφα που επιβεβαιώνουν ένα σταθερό πιστωτικό ιστορικό, όπως η έγκριση ιδιώτη τραπεζίτη.
Ο επίσημος ιστότοπος κάθε τράπεζας έχει συνήθως μια πλήρη λίστα των απαιτούμενων εγγράφων καθώς και την ίδια τη φόρμα αίτησης. Εάν κάποιος είναι διαθέσιμος να ανοίξει λογαριασμό αυτοπροσώπως σε μία από τις τράπεζες της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, η διαδικασία συνήθως διαρκεί μόνο μία ημέρα. Μπορεί να χρειαστούν τρεις έως πέντε ημέρες για να ανοίξετε έναν λογαριασμό εξ αποστάσεως.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, καμία πληροφορία σχετικά με την εφαρμογή ή τον κάτοχο του λογαριασμού δεν κοινοποιείται σε τρίτους. Όλα τα δημοφιλή νομίσματα είναι αποδεκτά, συμπεριλαμβανομένων των δολαρίων ΗΠΑ, των δολαρίων Καναδά, των λιρών και των ευρώ. Ο ιδιοκτήτης λαμβάνει κάρτα και βιβλιάριο επιταγών.

Τα μέσα και τα έξω του υπεράκτιου συστήματος και των υπεράκτιων τραπεζών της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Οι αρχές της χώρας αφιερώνουν την πλήρη προσοχή τους στη ρύθμιση της υπεράκτιας δραστηριότητας των τραπεζών, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη ισορροπία μεταξύ των δελεαστικών προοπτικών διαχείρισης επιχειρήσεων και των αυστηρών διεθνών απαιτήσεων. Τα διεθνή σκάνδαλα και το γεγονός ότι οι υπεράκτιες εκμεταλλεύονται ώθησαν τις αρχές της Αντίγκουαν να επανεκτιμήσουν τους κανόνες και να αναπτύξουν ένα ακριβές σύστημα χειρισμού για να διαφυλάξουν τη φήμη της χώρας.

Σημαντικές διατάξεις σχετικά με την υπεράκτια τραπεζική

Όλη η δραστηριότητα της τράπεζας παρακολουθείται από επίσημα διορισμένους επιθεωρητές.
Όλες οι συναλλαγές και οι συναλλαγές πρέπει να καταγράφονται από κάθε τράπεζα.
Ο λόγος κεφαλαίου προς περιουσιακά στοιχεία πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 5%.
Η Διοίκηση Διεθνών Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών πρέπει πρώτα να εγκρίνει τυχόν αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο ή στους ιδιοκτήτες τραπεζών.
Η τράπεζα δεν θα δεχθεί ούτε θα μεταφέρει χρήματα σε κανέναν που δεν έχει ανοίξει λογαριασμό σε αυτήν.
Εάν ο κάτοχος του λογαριασμού κατηγορηθεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, τα χρήματα στον λογαριασμό του ενδέχεται να κατασχεθούν.
Εάν υπάρχει έγκυρη δικαστική απόφαση, τα χρήματα στον λογαριασμό μπορούν να δεσμευτούν για έως και τέσσερις ημέρες από εξουσιοδοτημένο ελεγκτή.
Στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, οι επιχειρηματίες συχνά επενδύουν σε αντικείμενα και έργα ακινήτων, στον τουρισμό και στην ίδρυση διεθνών εταιρειών. Η τελευταία επιλογή καλύπτεται από το Νόμο για τις Διεθνείς Επιχειρηματικές Εταιρείες, που τους επιτρέπει να αναζητήσουν άδεια υπεράκτιας.

Τα βασικά επιχειρηματικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη για τους επενδυτές στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα περιλαμβάνουν

Για τα επόμενα 50 χρόνια, οι διεθνείς επιχειρηματικές εταιρείες απαλλάσσονται από πολλά είδη φόρων. είναι σχετικά εύκολο να αποκτήσετε άδεια για την ίδρυση επιχείρησης τυχερών παιχνιδιών με ισχυρή φήμη σε όλο τον κόσμο (η Αντίγκουα και Μπαρμπούντα είναι στη «λευκή λίστα» στις περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου). την ευκαιρία να ιδρύσετε τη δική σας τράπεζα με επένδυση 500.000 USD για την κάλυψη της δικής σας επιχείρησης ή μιας διεθνούς επιχείρησης με επένδυση 3 εκατομμυρίων USD (δεν απευθύνεται σε τοπικούς πελάτες) Ο νόμος καθιστά παράνομη την αποκάλυψη πληροφοριών σχετικά με τη δραστηριότητα ενός πελάτη (με εξαίρεση όταν έχει ξεκινήσει έρευνα ή ρητά στοιχεία εγκλήματος).

Οι πιο δημοφιλείς υπεράκτιες τράπεζες στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα είναι:

Η Nova Scotia Bank;

Investment Bank of Antigua and Barbuda Ltd.

The Bank of Antigua & Barbuda;

Commercial Bank of Antigua and Barbuda;

Η Βασιλική Τράπεζα του Καναδά (RBC);

Τράπεζα Αντίγκουα και Μπαρμπούντα.

Η First Caribbean International Bank Ltd είναι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με έδρα την Καραϊβική.

Η RBTT Bank Ltd. είναι μια τράπεζα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Αντίγκουα και η Μπαρμπούντα είναι ένα μικρό κομμάτι του ουρανού στη γη για τους επενδυτές

Συμμετέχοντας στο επίσημο πρόγραμμα ιθαγένειας της κυβέρνησης ανά επενδυτικό πρόγραμμα, περίπου 2.000 επενδυτές απέκτησαν την υπηκοότητα στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα.
Το ελάχιστο ποσό επένδυσης έχει περικοπεί δύο φορές και τώρα ξεκινά με μια εφάπαξ μη επιστρέψιμη πληρωμή 100.000 $ στο Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης της Αντίγκουα. Προς το παρόν, η επιλογή της επένδυσης σε ακίνητα παραμένει η ίδια, με τιμή εκκίνησης τα 400.000 δολάρια ΗΠΑ, αλλά θα είναι χρήματα που δαπανώνται καλά. Η τουριστική βιομηχανία της Αντίγκουα αναπτύσσεται ραγδαία, με ένα διεθνές αεροδρόμιο και σημαντικές εκδηλώσεις για γιοτ που προσελκύουν πλούσιους επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Σκέφτεστε να αποκτήσετε δεύτερη υπηκοότητα στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα; Λάβετε απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματά σας και πιο εκτενείς πληροφορίες. Οι επαγγελματίες μας συμβουλεύουν και συνοδεύουν πιθανούς επενδυτές στην αναζήτησή τους για μια δεύτερη κατοικία.
Συμβουλεύουμε επίσης τους πελάτες μας να συγκρίνουν τους όρους διαφορετικών προγραμμάτων CBI. Αυτό τους βοηθά να πάρουν μια απόφαση και να επιλέξουν την καλύτερη επιλογή για αυτούς. Όσον αφορά τις χώρες της Καραϊβικής, υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμη λόγοι για να σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε μία από αυτές το δεύτερο σπίτι σας:

Πονάτε από οικονομική αναποφασιστικότητα; Θέλετε να επενδύσετε με τον Adam;

Ο Adam είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας σε οικονομικά θέματα, με περισσότερες από 409,9 εκατομμύρια προβολές απαντήσεων στο Quora.com και ένα βιβλίο που πωλείται ευρέως στο Amazon

Schreibe einen Kommentar