Τα αγαπημένα του Ιανουαρίου του Brant Florist – Ιστολόγιο Brant Florist

0
Τα αγαπημένα του Ιανουαρίου του Brant Florist – Ιστολόγιο Brant Florist
Τα αγαπημένα μας τον Ιανουάριο

Υπάρχουν τόσες πολλές όμορφες συνθέσεις λουλουδιών που περιλαμβάνονται στη λίστα με τα αγαπημένα μας τον Ιανουάριο. Και όλες οι ανθοδέσμες μας κατασκευάζονται καθημερινά από επαγγελματίες ανθοπώλες στο Brant Florist. Και θέλαμε να αναδείξουμε μερικά από τα αγαπημένα μας που αγαπάμε και πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε και εσείς. Ας ξεκινήσουμε τη λίστα μας με τα εκπληκτικά “Gerbera Party” μπουκέτο.

πάρτι ζέρμπερας

Αυτά τα λουλούδια κάνουν το τέλειο δώρο και είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας μπουκέτα. Τα όμορφα φωτεινά χρώματα φέρνουν χαρά σε όποιον έχει την τύχη να τα λάβει. Παραγγείλτε τα online τώρα ή ελάτε να μας επισκεφτείτε στην τοποθεσία μας στο κέντρο του Μπέρλινγκτον. Ένα άλλο από τα αγαπημένα μας μπουκέτα είναι το «Γιορτινή μεγάλη αγκαλιά με το αρκουδάκι».

Αγαπημένα του Ιανουαρίου - Fiesta Gerbera
πάρτι ζέρμπερας
Big Hug Festive και Teddy Bear

Αυτή η διάταξη περιλαμβάνει εκπληκτικά μίνι κρίνα, μίνι γαρίφαλα και πλούσια χόρτα. Αγαπάμε απόλυτα αυτό το μπουκέτο λόγω όλων των υπέροχων χρωμάτων που απλά φαίνονται να συνδυάζονται τέλεια. Επιπλέον, λαμβάνετε επίσης αυτό το χαριτωμένο αρκουδάκι. Παραγγείλετε αυτήν την εκπληκτική σύνθεση λουλουδιών σήμερα και βοηθήστε να φωτίσει την ημέρα κάποιου. Μπορεί επίσης να σας αρέσει το μπουκέτο “Brighten Your Day Vase” Έφτιαξε επίσης τη λίστα με τα αγαπημένα μας τον Ιανουάριο.

Αγαπημένα του Ιανουαρίου - Big Hug Festive και Teddy Bear
Big Hug Festive και Teddy Bear
Brighten Your Day Vase

Τα λουλούδια φαίνεται να έχουν αυτή την επίδραση πάνω μας, φωτίζουν τη μέρα μας και αυτό το μπουκέτο ανταποκρίνεται στο όνομά του. Γι‘ αυτό μπήκε στη λίστα με τα αγαπημένα μας τον Ιανουάριο. Με τα υπέροχα φωτεινά κίτρινα, κόκκινα και μοβ λουλούδια και κίτρινα τριαντάφυλλα. Κάντε την ημέρα κάποιου πιο φωτεινή τώρα και παραγγείλετε αυτό το υπέροχο μπουκέτο. Αλλά προτού το κάνετε αυτό, ίσως θέλετε να δείτε την τελική μας σύνθεση λουλουδιών στη λίστα μας, «Επειδή είσαι ξεχωριστός» και βοηθήστε κάποιον να νιώσει ξεχωριστός.

Αγαπημένα του Ιανουαρίου - Brighten Your Day
Φωτίστε την ημέρα σας
Επειδή είσαι ξεχωριστός

Πείτε σε κάποιον ότι είναι ξεχωριστός με το δώρο των λουλουδιών, ιδιαίτερα με αυτήν την όμορφη σύνθεση λουλουδιών, «Επειδή είσαι ξεχωριστός». Αυτό το μπουκέτο περιλαμβάνει μαργαρίτες ζέρμπερα σε έντονο χρώμα πορτοκαλί, κίτρινα πομ, ζεστά ροζ μίνι γαρίφαλα και ζωηρά πράσινα κουμπιά. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το μπουκέτο διαδικτυακά τώρα και να σκορπίσετε λίγη χαρά. Στο Brant Florist διασφαλίζουμε ότι η παραγγελία λουλουδιών είναι απλή και ότι μπορούν να παραδοθούν στην πόρτα σας ή στην πόρτα του παραλήπτη.

Αγαπημένα τον Ιανουάριο - Επειδή είσαι ξεχωριστός
Επειδή είσαι ξεχωριστός
Oder Ιανουάριος Αγαπημένα σήμερα

Το ανθοπωλείο μας είναι έτοιμο και περιμένει να ολοκληρώσει την παραγγελία σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε την παραγγελία σας. Όλα τα ανθοπωλεία μας είναι επαγγελματίες και εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν όμορφες συνθέσεις λουλουδιών με φρέσκα λουλούδια.

Schreibe einen Kommentar