Χειμερινά Λουλούδια και Φυτά – Μπραντ Ανθοπωλείο

2
Χειμερινά Λουλούδια και Φυτά – Μπραντ Ανθοπωλείο
Λουλούδια και φυτά του χειμώνα που αγαπάμε

Μπορεί να νιώθουμε σαν μια ζωή όταν περιμένουμε να φτάσει μια νέα σεζόν με έντονα χρώματα και λουλούδια. Τα χειμωνιάτικα λουλούδια και φυτά είναι μια εξαιρετική λύση σε αυτή τη μακρά αναμονή. Και είναι ωραίο να έχεις λίγο χρώμα τους μεγάλους γκρίζους μήνες. Εδώ είναι μερικά λουλούδια και φυτά τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό του σπιτιού σας.

Η Αφρικανική Βιολέτα

Τώρα αυτό είναι ένα γλυκό μικρό φυτό για να το κρατήσετε μέσα. Η Αφρικανική Βιολέτα διατίθεται σε υπέροχα μωβ, ροζ και λευκά χρώματα. Πρέπει να βρίσκονται σε άμεσο φως και το χειμώνα συνιστάται να τα τοποθετείτε σε ένα παράθυρο με ανατολικό προσανατολισμό.

Λουλούδια και φυτά του χειμώνα Αφρικανική βιολέτα
Αφρικανική Βιολέτα
Χειμωνιάτικο γιασεμί

ο Χειμωνιάτικο γιασεμί είναι ανθεκτικό λουλούδι και είναι ανθεκτικό στον παγετό. Θα τα πάνε καλά σε γλάστρες εξωτερικού χώρου ή ως κρεμαστό ή αναρριχητικό φυτό. Φροντίστε να κρατάτε το Χειμερινό σας γιασεμί σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία και προστατευμένο από τον άνεμο.

Χειμωνιάτικο γιασεμί
Χειμωνιάτικο γιασεμί
Cornelian Cherry

ο Cornelian Cherry είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για χειμερινό κήπο. Ανήκει στην οικογένεια των μικρών δέντρων ή θάμνων και ανθίζουν στα τέλη του χειμώνα. Φέρτε μια όμορφη πινελιά κίτρινου στον κήπο σας. Και το Cornelian Cherry έχει προσαρμοστεί στον καναδικό χειμώνα και τις παγωμένες θερμοκρασίες.

Cornelian Cherry
Cornelian Cherry
Ανυπόμονος

Ανυπόμονος που ονομάζεται επίσης „touch-me-nots“ περιλαμβάνει χιλιάδες είδη. Και συνήθως πωλούνται ως φυτό κήπου, ωστόσο, δεν ανέχονται τον παγετό. Αυτό είναι λοιπόν ένα λουλούδι που πρέπει να είναι μέσα για να επιβιώσει τον χειμώνα. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το λουλούδι τα πάει αρκετά καλά στο τεχνητό φως και θα ανθίσει. Το Ανυπόμονο είναι ένα υπέροχο λουλούδι για να φωτίζει κάθε δωμάτιο κατά τους χειμερινούς μήνες.

ανυπόμονοι
ανυπόμονοι
Παραγγείλετε τα λουλούδια σας από το Brant Florist

Αγαπάμε τα λουλούδια και ξέρουμε ότι το αγαπάτε και εσείς. Μπορείτε να παραγγείλετε από μια μεγάλη ποικιλία συνθέσεων λουλουδιών online ανά πάσα στιγμή. Και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας δωρεάν στο 1-877-545-5535 και email στο [email protected]

Schreibe einen Kommentar