🥇TOP 2 καλύτερες ταΐστρες κοτόπουλου παππού [2022 Reviews]

0

Καλύτερες ταΐστρες κοτόπουλου παππού για το 2022:

Το τάισμα του κοτόπουλου είναι μια απλή δουλειά. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά για κτηνοτρόφους κοτόπουλου.
Ωστόσο, η κύρια πρόκληση είναι να διασφαλίσετε ότι τα κοτόπουλα σας παίρνουν το φαγητό.

Οι τροφές κοτόπουλου σας θα καταναλωθούν από τα τοπικά περιστέρια και πύργους, καθώς και από σκίουρους, αρουραίους, ποντίκια και κοράκια.

Αυτό είναι ατυχές, καθώς η τροφή κοτόπουλου μπορεί να είναι ακριβή και τα άγρια ​​πτηνά και οι αρουραίοι θα μπορούσαν να μεταδώσουν ασθένειες στα πουλερικά σας.

Καλύτερες ταΐστρες κοτόπουλου παππού | παππούς ταΐστρα κοτόπουλου | παππού ταΐστρα | ταΐστρα κοτόπουλου

Είναι πιθανό να έχετε δοκιμάσει πολλούς διαφορετικούς τύπους ταΐστρες κοτόπουλου, αλλά ποτέ τις ταΐστρες του παππού. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη από αυτές τις ταΐστρες κοτόπουλου Παππού. Το Grandpa’s Feeders δημιουργήθηκαν το 1995 στη Νέα Ζηλανδία. Έκτοτε, η χώρα είναι η κύρια αγορά.

Σήμερα, ωστόσο, είναι εύκολα διαθέσιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν ζείτε εκτός αυτών των δύο χωρών, μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε online από το Amazon.

Οι τροφοδότες βασίζονται σε μια απλή αρχή. Οι αρουραίοι ζυγίζουν κατά μέσο όρο 300 γραμμάρια, ενώ τα άγρια ​​πτηνά όπως τα κοράκια είναι συνήθως περίπου 300 γραμμάρια. Εάν ένας παππούς έχει τοποθετήσει περισσότερα από 500 γραμμάρια στην τροφοδοσία κοτόπουλου του παππού, θα ανοίξει.

Το κοτόπουλο σας θα μπορεί να ανοίγει εύκολα την ταΐστρα και να τρώει ό,τι έχει μέσα. Οποιοδήποτε άλλο ελαφρύ πουλί ή ζώο, ωστόσο, θα δυσκολευτεί να ανοίξει το καπάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=AVGHIqwIWv4

Πρέπει να δοκιμάσετε αυτές τις δύο ταΐστρες κοτόπουλου παππού:

Grandpa’s Feeders Automatic Chicken Feeder – Ισχυρός γαλβανισμένος χάλυβας τροφοδότης πουλερικών

Η αυτόματη τροφοδοσία κοτόπουλου Grandpa’s Feeders παρέχει έναν ευκολότερο τρόπο για να ταΐσετε τις κότες όταν πεινάνε. Ο έξυπνος σχεδιασμός της τροφοδοσίας βασίζεται στη φυσική συμπεριφορά σίτισης των κοτόπουλων.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν εύκολα να βρουν φαγητό όταν πεινούν. Θα γεννήσουν καλά τα αυγά και θα ζήσουν ευτυχισμένα αν τους παρέχετε αρκετό φαγητό.

Επίσης, θα εξοικονομήσετε χρήματα σε τροφές, καθώς άγρια ​​πτηνά, ποντίκια, αρουραίοι και άλλα ζώα δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτές. Οι καιρικές αλλαγές δεν θα επηρεάσουν επίσης το κόστος των ταΐστρων.

Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και γαλβανισμένο μέταλλο και επομένως είναι πολύ ανθεκτικά. Είναι οι μοναδικοί αυτόματοι τροφοδότες στην αγορά που υπάρχουν εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

Η πλειονότητα των κριτικών χρηστών δείχνει ότι η αυτόματη τροφοδοσία κοτόπουλου Grandpa’s Chicken Feeders είναι μια καλή επένδυση. Μειώνει το κόστος της τροφής των πουλερικών και εξοικονομεί χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να τρέχετε στο σπίτι κάθε ώρα για να ταΐσετε τα κοτόπουλα.

Για να λειτουργήσει, ο αυτόματος τροφοδότης εξαρτάται από το βάρος του κοτόπουλου. Το καπάκι θα σηκωθεί όταν μια κότα πατήσει στην προσαρτημένη πλατφόρμα. Αυτό επιτρέπει στην κότα να έχει πρόσβαση στη γούρνα για φαγητό. Το καπάκι θα κλείσει όταν φύγει η κότα και οι αρουραίοι, τα πουλιά και άλλα μικρά ζώα δεν μπορούν να φάνε έξω από τη γούρνα.

Η αυτόματη τροφοδοσία κοτόπουλου μπορεί να χωρέσει 20 κιλά φαγητού. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει αρκετή τροφή για 6 κοτόπουλα για 10 ημέρες. Η διατροφή 12 κοτόπουλων θα έχει ως αποτέλεσμα η τροφή να διαρκεί μόνο 5 ημέρες. Αυτό το σχέδιο είναι εξαιρετικό για μικρότερα κοπάδια. Ο αριθμός των ορνίθων στο κοπάδι σας θα καθορίσει πόσο συχνά γεμίζετε την ταΐστρα.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι κατασκευασμένο από συμπαγές μέταλλο
 • Ο κατασκευαστής επέλεξε ένα αδιάβροχο σχέδιο
 • Είναι αντισκωριακό
 • Είναι πιο εύκολο να το γεμίσεις
Μειονεκτήματα

 • Ο προμηθευτής δεν παρέχει εκπαιδευτικά βίντεο για το τμήμα συναρμολόγησης.
 • Μόνο μια χούφτα πουλιά μπορούν να τραφούν ταυτόχρονα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης: Καλοριφέρ για κοτέτσι

Grandpa’s Feeders Automat Feeder – Χωρητικότητα τροφοδοσίας 40 lb

Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη αυτόματη τροφοδοσία κοτόπουλου του παππού. Αυτή η τροφοδοσία μπορεί να χωρέσει 40 λίβρες τροφής. Ακολουθήστε τις οδηγίες κάτω από το καπάκι για να εγκαταστήσετε τον τροφοδότη. Είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί πολλά χρόνια από τον κατασκευαστή.

Για το φινίρισμά του χρησιμοποιείται γαλβανισμένος χάλυβας. Είναι γνωστό ότι αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα πουλερικά σας θα τροφοδοτούνται από τον αυτόματο τροφοδότη όποτε το χρειάζονται. Λόγω του μηχανισμού ανοίγματος, το κοπάδι μπορεί να έχει πρόσβαση στο φαγητό μόνο όταν πεινά.

Εάν ταΐσετε 12 κοτόπουλα, η τροφή των 40 λιβρών θα διαρκέσει 10 ημέρες. Ωστόσο, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο εάν ταΐσετε 6 κοτόπουλα.

Αν και η τροφοδοσία είναι κατάλληλη για όλα τα μεγέθη κοτόπουλων, σχεδιάστηκε για μικρότερα κοπάδια. Τώρα μπορείτε να βρείτε τον τροφοδότη σε κάθε μέρος του κόσμου μέσω διαδικτυακών καταστημάτων λιανικής όπως το Amazon.

Πλεονεκτήματα

 • Λόγω της μεγάλης χωρητικότητάς του, είναι πιθανό να το γεμίζετε μόνο μία φορά την εβδομάδα.
 • Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες
 • Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους κοτόπουλων, ανεξάρτητα από τη ράτσα που είναι.
 • Είναι αντισκωριακό
Μειονεκτήματα

 • Θα χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να προσαρμοστεί το κοτόπουλο στο νέο σύστημα διατροφής.
 • Σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων, λίγο νερό μπορεί να βρεθεί στον τροφοδότη σας.

Πώς να ρυθμίσετε τον τροφοδότη του παππού;

Μόλις λάβετε τον τροφοδότη, το μόνο που απαιτείται είναι να τον αποσυσκευάσετε και στη συνέχεια να ακολουθήσετε την εύκολη διαδικασία εγκατάστασης. Τα μπουλόνια χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση των βραχιόνων της πλάκας του πέλματος στον τροφοδότη σας.

Θα βρείτε λεπτομερείς οδηγίες τυπωμένες στην κάτω πλευρά του καπακιού από τον κατασκευαστή για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τις κότες σας να χρησιμοποιούν τον τροφοδότη μέσα σε λίγες εβδομάδες. Θα χρειαστεί να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για να επιτρέψετε στις κότες να προσαρμοστούν στη νέα μέθοδο σίτισης.

Αρχικά, τοποθετήστε τα μπουλόνια στην υψηλότερη θέση για να αφήσετε το καπάκι να παραμείνει ανοιχτό ενώ γεμίζετε τον τροφοδότη. Οι τυπικοί τροφοδότες χωρούν 9 κιλά τροφής. Αυτό είναι αρκετό για να ταΐσετε τα κοτόπουλα σας για δέκα ημέρες.

Θα χρειαστεί να αγοράσετε τους μεγαλύτερους τροφοδότες εάν έχετε μεγαλύτερο κοπάδι. Ο Richard παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και 12 μήνες εγγύηση στους τροφοδότες.

Εκπαίδευση των κοτόπουλων

Μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να μάθετε στα κοτόπουλα σας πώς λειτουργεί η ταΐστρα του παππού. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει περισσότερο εάν τα κοτόπουλα σας είναι ανήσυχα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την εκπαίδευση των κοτόπουλων σας.

Εβδομάδα 1

Τα μπουλόνια πρέπει να τοποθετηθούν στις επάνω οπές για να διασφαλιστεί ότι το καπάκι μπορεί να παραμείνει ανοιχτό. Αυτό θα επιτρέψει στο κοτόπουλο σας να φτάσει στο φαγητό εύκολα. Αυτό θα επιτρέψει στα κοτόπουλα σας να αρχίσουν να το τρώνε και να το κάνουν την πηγή τροφής τους.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι κότες σας δεν θα πεινάνε όσο πιο συχνά γίνεται, πρέπει να αφαιρέσετε όλες τις άλλες πηγές τροφής. Αυτό θα τους επιτρέψει να εξοικειωθούν περισσότερο με τον τροφοδότη και θα τους βοηθήσει να τον γνωρίσουν γρήγορα. Μερικά πουλιά μπορεί να είναι νευρικά λόγω του έντονου φωτός του τροφοδότη. Κάνε υπομονή.

Εβδομάδα 2

Μόλις τα πουλιά αρχίσουν να συνδέουν τον τροφοδότη με την πηγή τροφής τους, μετακινήστε τα μπουλόνια στη δεύτερη θέση.

Αυτή η θέση θα κρατήσει το καπάκι ανοιχτό μερικώς και πλήρως ανοιχτό αφού ένα πουλί πατήσει πάνω στο πέλμα του.

Μπορεί να φοβούνται, αλλά σύντομα θα το συνηθίσουν. Μπορείτε να μειώσετε τον θόρυβο που δημιουργείται από αυτή την κίνηση γεμίζοντας τον τροφοδότη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Εβδομάδα 3

Αφού τα πουλιά σας έχουν συνηθίσει στις ελαφριές κινήσεις, μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα μπουλόνια έτσι ώστε το καπάκι του τροφοδότη να μπορεί να καλυφθεί πλήρως. Το καπάκι μπορεί αρχικά να είναι λίγο πολύ βαρύ για να το πιάσουν τα πουλιά, αλλά αυτό θα ξεθωριάζει με την πάροδο του χρόνου.

Μπορείτε να ανοίξετε το καπάκι μέχρι να φτάσουν στην πλάκα του πέλματος. Μερικά πουλιά θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στις αλλαγές, ενώ άλλα μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες.

Ποια είναι τα οφέλη των ταΐστρων του παππού για εσάς;

Οι άνθρωποι που αγοράζουν τους τροφοδότες του παππού το κάνουν επειδή δεν θέλουν να σπαταλούν την τροφή κοτόπουλου τους και έχουν βαρεθεί να χρησιμοποιούν τις φθηνότερες επιλογές της αγοράς. Οι ταΐστρες του παππού κυκλοφορούν στην αγορά για πάνω από 20 χρόνια. Ως εκ τούτου, είναι σε θέση να παρέχουν στους κοτόπουλου ό,τι χρειάζονται.

Αυτά είναι τα οφέλη από την αγορά ενός ή και των δύο ταΐστρων.

 • Οι πλαϊνοί προφυλακτήρες εμποδίζουν την πλάγια τροφοδοσία και έτσι μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού.
 • Οι αδιάβροχοι τροφοδότες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Αυτό σημαίνει ότι η τροφή δεν θα επηρεαστεί από τις καιρικές συνθήκες και δεν θα μολυνθεί.
 • Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται γαλβανισμένος χάλυβας. Είναι επομένως πιο ανθεκτικά, σταθερά και ισχυρότερα.
 • Μια αντικραδασμική σχάρα εμποδίζει το κοτόπουλο σας να γλιστρήσει έξω από την τροφή.
 • Δεν υπάρχουν πια αρουραίοι, ποντίκια ή άγρια ​​πτηνά που να μην μπορούν να βαρύνουν τις πλάκες του straddle.

συμπέρασμα

Χρησιμοποιήστε τις δύο ταΐστρες κοτόπουλου για να αποτρέψετε τα παράσιτα όπως οι αρουραίοι, τα ποντίκια και τα σπουργίτια από το να φάνε το φαγητό σας. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά στην πρόληψη του λερώματος της τροφής σας.

Όταν φεύγετε από το σπίτι σας για διακοπές, βεβαιωθείτε ότι το φαγητό είναι διαθέσιμο. Οι ταΐστρες παππού κοτόπουλου μπορούν να αποθηκεύσουν αρκετό φαγητό για δέκα ημέρες. (Μάθετε περισσότερα εδώ)

Δείτε επίσης:

Schreibe einen Kommentar