3 είδη ημερολογίου βοτάνων DIY για να διδάξετε τον εαυτό σας βοτανολογία

7
3 είδη ημερολογίου βοτάνων DIY για να διδάξετε τον εαυτό σας βοτανολογία

Οι σύνδεσμοι που περιέχονται σε αυτήν την ανάρτηση και αλλού στον ιστότοπό μου ενδέχεται να περιλαμβάνουν συνδέσμους συνεργατών. Όταν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, κερδίζω προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Συνδέομαι μόνο με προϊόντα και υπηρεσίες που αγαπώ – και που πιστεύω ότι θα λατρέψετε και εσείς!

Η δημιουργία ενός diy ημερολογίου με βότανα είναι ένας πολύ καλός τρόπος παρακολουθήστε τις φυτικές μελέτες σας και γίνε καλύτερος βοτανολόγος! Ένα ημερολόγιο βοτάνων μπορεί να προσαρμοστεί για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς και στυλ. Ποιο στυλ είναι καλύτερο για εσάς;

Προσωπικά, διατηρώ ένα materia medica για να μελετήσω μεμονωμένα βότανα, ένα ημερολόγιο για τα μαθήματα και τις σημειώσεις της τάξης μου και ένα κοινότοπο βιβλίο με συνταγές. Ακολουθούν λίγα λόγια για το καθένα για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε!

σε ιατρικό θέμα

Το Herbal materia medica είναι περιοδικά βοτάνων που επικεντρώνονται σε προφίλ βοτάνων. Κάθε καταχώριση σε ένα materia medica περιέχει πληροφορίες για ένα μόνο βότανο. Είναι σαν να δημιουργείς μια εξατομικευμένη εγκυκλοπαίδεια βοτάνων! Αυτό το οργανωμένο στυλ περιοδικού βοτάνων DIY χρησιμοποιεί πρότυπα και εικονογραφήσεις για να δημιουργήσει το τέλειο εργαλείο εκμάθησης βοτάνων.

Η τωρινή μου materia medica βρίσκεται στο τετράδιο ενός καλλιτέχνη. Έχω χρησιμοποιήσει επίσης έναν φάκελο υπολογιστή, ένα κουτί με κάρτες ευρετηρίου και σημειωματάρια με σπειροειδή δεμένα. Θέλετε να φτιάξετε το δικό σας; Έχω ένα πλήρες άρθρο για τη δημιουργία ενός materia medica εδώ.

Είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε ένα πρότυπο για τις καταχωρίσεις σας στο materia medica. Αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Κατεβάστε τις σελίδες και εκτυπώστε τις κάθε φορά που αρχίζετε να μελετάτε ένα νέο βότανο. Προσθέστε τις έτοιμες σελίδες σε ένα βιβλιοδέτη τριών δακτυλίων και είστε έτοιμοι.

Το Herbal Academy έχει ένα μάθημα που σας διδάσκει πώς να το κάνετε δημιουργήθηκε στη materia medica, και έχουν μια όμορφη περιοδικό materica medica που είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε!

Το περιοδικό Bullet ως ημερολόγιο βοτάνων DIY

Πάρτε πολλά μαθήματα βοτάνων στο διαδίκτυο; Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία με βότανα και να κρατάτε σημειώσεις για αυτά που διαβάζετε; Έχετε πολλά αποσπάσματα και έργα στα σκαριά; Ένα bullet journal είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τις μελέτες και τα έργα σας για βότανα!

Προσωπικά, χρησιμοποιώ ένα ημερολόγιο με βότανα για να οργανώνω τις σημειώσεις μου κάθε φορά που παρακολουθώ ένα μάθημα ή ακούω ένα διαδικτυακό σεμινάριο. Το χρησιμοποιώ επίσης για να παρακολουθώ τα έργα κηπουρικής. Μπορούν να είναι εύχρηστα και για επιχειρήσεις με βότανα! Χρησιμοποιώ ένα BuJo για τη λειτουργία των ιστολογίων μου και την παρακολούθηση της εργασίας ανεξάρτητου επαγγελματία.

Το Bullet journaling είναι ένα στυλ λήψης σημειώσεων και καθημερινού σχεδιασμού που δημιουργήθηκε από τον Ryder Carroll. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο να προσαρμοστεί γύρω από ένα θέμα ή τις ανάγκες σας. Μάθετε τα βασικά εδώ και, στη συνέχεια, σκεφτείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το προσαρμόσετε στις μελέτες σας με βότανα.

Ένα συνηθισμένο βιβλίο με βότανα

Τα κοινά βιβλία είναι μια εξαιρετική λύση εάν θέλετε να παρακολουθείτε συνταγές, αποσπάσματα από τα αγαπημένα σας βιβλία, αποσπάσματα από τους αγαπημένους σας συγγραφείς ή σημειώσεις κηπουρικής και αναζήτησης τροφής.

Ιστορικά, τα συνηθισμένα βιβλία χρησίμευαν ως ένας τρόπος για να παρακολουθείτε πράγματα όπως συνταγές, οικιακή βιομηχανία και βάρη και μέτρα. Ωστόσο, χρησιμοποιήθηκαν επίσης από τους ιδιοκτήτες τους για να καταγράψουν εμπνευσμένα αποσπάσματα από βιβλία, ποιήματα και γράμματα.

Οτιδήποτε φυτικό έχει προσωπική σημασία μπορεί να μπει σε ένα κοινότοπο βιβλίο με βοτανικό θέμα και να δημιουργήσει ένα αρχείο των σπουδών και της προσωπικής σας ανάπτυξης!

Τα περιοδικά που χρησιμοποιώ

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ Σημειωματάρια με πλέγμα κουκίδων Lighthouse ότι παρήγγειλα από το Amazon για το ημερολόγιο βοτάνων μου. Το χαρτί είναι λίγο λεπτό, επομένως λειτουργούν καλύτερα με μολύβι αν ανησυχείτε για αιμορραγία. Χρησιμοποιώ στυλό, γιατί δεν με ενοχλεί πραγματικά.

Για το καλλιτεχνικό περιοδικό/materia medica μου αρέσουν τα σημειωματάρια Archer και Olive. Το χαρτί είναι πολύ πιο βαρύ από ό,τι στα σημειωματάρια Leuchtturm και είναι λευκό (αντί για ελεφαντόδοντο). Έχουν επίσης όμορφα υφασμάτινα καλύμματα με ένθετο φύλλου. Τα σημειωματάρια Archer και Olive διαθέτουν είτε κενές σελίδες είτε σελίδες με κουκκίδες.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα σημειωματάριο Archer and Olive, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ο κωδικός μου για έκπτωση 15%!

Δημιουργώντας το δικό σας ημερολόγιο βοτάνων DIY

Το Materia medica, τα bullet journals και τα κοινά βιβλία είναι τρεις τύποι περιοδικών που βρήκα πιο χρήσιμους για την παρακολούθηση της δουλειάς μου. Το diy ημερολόγιο βοτάνων σας περιορίζεται μόνο από τη φαντασία σας! Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα περιοδικό τέχνης μικτών βοτάνων, να πειραματιστείτε με καθημερινές γραπτές καταχωρήσεις για να καταγράψετε την πρόοδό σας και τις σκέψεις σας σχετικά με τη βοτανολογία ή ακόμα και να δημιουργήσετε ένα περιοδικό κήπου.

Σκεφτείτε τι σας ενδιαφέρει περισσότερο να μάθετε και να παρακολουθείτε και, στη συνέχεια, πειραματιστείτε για να βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Είναι τόσο διασκεδαστικό να ανατρέχετε σε παλιά περιοδικά και να βλέπετε την πρόοδό σας!

Schreibe einen Kommentar